Ferestrele din lemn stratificat din profile de lemn ofera o buna izolare termica si fonica.
Sunt fabricate din lemn stratificat, utilizand esente lemnoase diverse (stejar, pin, brad, molid, meranti, frasin), tratate cu impregnant de protectie, disponibile intr-o gama variata de culori (natur, natur uniformizat, castan, teak, palisandru, nussbaum).

Din punct de vedere al normelor europene cu privire la ecologie produsele din lemn stratificat, acestea sunt cele mai indicate, datorita faptului ca sunt naturale si ofera in acelasi timp o termoizolare excelenta. Daca este tratat corespunzator, lemnul stratificat are o rezistenta si o durabilitate foarte mare.

Sunt folosite lacuri pe baza de rasini sintetice, rezistente la umezeala, inghet, radiatie ultravioleta (finisaje SIKKENS- 5 ani garantie) precum si adezivi speciali pentru exterior, grupa D4. Impregnarea de lacuri protective se efectueaza in camera de lacuire cu umiditate si temperature controlate.
Feroneria utilizata este marca MACO, putand avea o gama de culori si modele variate si 10 ani garantie.
Grosimi profile- 68 mm, 78 mm, 90 mm sau profile placate cu AL de 90 mm, 100 mm
Geamul este termoizolant cu pachet de 24 mm, 36 mm, 44 mm, 54 mm, cu una sau doua camere, diferite tipuri de sticla, cu lacrimar scurgere apa din aluminiu- Guttmann.
Tamplaria se executa cu o linie moderna de productie, avand doua centre de prelucrare cu comanda numerica, care confera exactitate maxima in procesul de productie.